Новини

Згідно з постановою НКРЕКП №307 “Про затвердження Правил ринку”, 1 квітня 2019 року розпочалася реєстрація учасників ринку електроенергії. Процедура реєстрація є обов’язковою для всіх учасників ринку електроенергетики, котрі планують здійснювати діяльність з 01.07.2019 р.. Також реєстрація є необхідною для проведення тестування опції Адміністратора розрахунків та Підсистеми приймання та обробки графіків учасників ринку.

Зверніть увагу, що обов’язково Заява та реєстраційний пакет документів мають бути подані у паперовому варіанті за офіційною адресою ДП «НЕК «Укренерго» (адресу Ви знайдете на офіційному сайті). До пакета документів має бути надана копія електронної заяви на цифровому носії або надіслана електронним листом на адресу regoffice@ua.energy.

Якщо у Вас виникатимуть додаткові запитання стосовно будь-якого етапу реєстрації чи правил оформлення документів, Укренерго організував роботу консультативного контакт-центру, зателефонувати куди Ви можете за телефоном (044) 238-37-00 або на електронну адресу, вказану вище.