ЕНЕРДЖИ ЛАЙН присоединилась к Energy Club

Новини

Вітаємо вас, дорогі друзі! Нещодавно в нашій компанії відбулася приємна подія, ТОВ “ДАТА ЕНЕРДЖИ” увійшло до складу бізнес-спільноти Energy Club. Для нас це досягнення допоможе  продовжувати вдосконалюватися, покращувати обслуговування, дізнаватися першими про інновації та способи їх впровадження на підприємствах наших клієнтів.

Energy Club є вузькопрофільним, енергетичним співтовариством України, основна місія якого – створення комунікацій для забезпечення ефективного та екологічного вдосконалення сектору енергетики. Приймає воно до свого складу не всіх – основними критеріями для членства є рівень кваліфікації співробітників, їх професіоналізм, конкретні досягнення фірми або підприємства.

Участь у клубі дозволить нам бути на всіх інформативних заходах у галузі енергетики, отримувати практичні кейси та безцінний досвід від уже реалізованих експертами проектів. Крім того, члени клубу – це партнери, з бездоганною репутацією, які дотримуються законодавства України та загальноприйнятих норм ділової, корпоративної етики.

В Energy Club дотримується інформаційна політика, завдяки якій забезпечується вичерпне та своєчасне висвітлення важливих даних про діяльність ринку електроенергії та супутні послуги. Це сприяє формуванню повного та чіткого уявлення про всі особливості роботи енергетичного сектора України.

Глобальні цілі клубу, які тепер стали нашими теж:

  • зміцнення позицій України з точки зору інвестиційної привабливості та ролі держави у забезпеченні енергобезпеки Європи;
  • демонстрація ролі енергетичного сектора як одного з головних елементів системи держ. безпеки;
  • забезпечення повноцінного функціонування ринку енергетики та супутніх послуг шляхом впровадження політики прозорості процесів та недискримінаційного доступу до потужностей інфраструктури;
  • створення сприятливих умов для розвитку нових проектів галузі та приплив інвестицій для розвитку вітчизняної економіки;
  • презентація соціально-важливої ролі енергетичного сектору у забезпеченні гідного життя громадян, за рахунок багатомільярдного поповнення державного бюджету.

У Клубі Energy Club всі учасники оперативно, відкрито та вільно обмінюються інформацією, яка є об’єктивною та достовірною. Це дозволяє своєчасно адаптуватися під нові умови реформованого ринку та забезпечувати клієнтів найбільш якісним сервісом і послугами.